Help! Wat te doen mijn hond/kat heeft enorme vuurwerkangst!

ROSMALEN – Deze vraag krijgen ze bij Royalz Pets&co jaarlijks rond deze tijd van het jaar. Daarom waren ze van mening iets te moeten doen met deze oh zo belangrijke vraag. Na grondig speurwerk zijn zij van mening dat zij met Ceva Santé Animale de juiste partner gevonden hebben om dit probleem te verminderen.

Daarom hebben zij de firma Ceva Santé Animale BV uitgenodigd op 23 november om 19.00 uur een lezing te komen geven over het verminderen van vuurwerkangst. Besproken wordt o.a. hoe het ontstaat, ook worden er tips en trucs gegeven over wat te doen bij vuurwerkangst en ook de werking van feromonen wordt deze avond besproken. Ter kennismaking wordt er op deze avond een korting gegeven op de artikelen Feliway en Adaptil van Ceva Santé Animale BV. Bij interesse schrijf je dan op tijd (snel) in bij ons in de winkel want vol is echt vol.

Foto's:


0