05 november 2018

Miranda Verstegen is Maestro Geffen 2018

GEFFEN -Op zaterdagavond 3 november stond het fanfareorkest van Willen Is Kunnen niet onder leiding van haar eigen dirigent, maar werden gedirigeerd door 5 bekende Geffenaren. Zij streden voor de titel ‘Maestro 2018’ in een uitverkochte Koppellinck. Maestro Miranda Verstegen – van Erp werd de grote winnaar van de avond en mocht de prachtige trofee mee naar huis nemen.

De Maestro’s hebben er een feestje van gemaakt. Samen met de muzikanten van W.I.K. kregen ze met gemak de zaal op z’n kop. Miranda Verstegen was daar volgens de jury het allerbeste in en werd de uiteindelijke winnaar. Linda Schuurmans had ook de nodige schwung en eindigde na een valse start alsnog op de 2e plek.

Een euforische John van den Heuvel eindigde als 3e. Piet van Herpen blijft voortaan altijd in onze gedachten als soldaat van Oranje en Rik Hoeben vanwege zijn fantastische muzikale uitvoering van Indiana Jones en zijn werkelijk prachtige kostuum. Het publiek was dolenthousiast en riepen om een vervolg. Natuurlijk hoopten we als muziekvereniging W.I.K. dat Maestro een succes zou worden. Een megasucces zou nog mooier zijn, maar dat het hun stoutste dromen zou overtreffen hadden ze niet verwacht.

 

Foto's:


wIII