10 december 2018

Be Quick verliest in tweede helft

NULAND – Be Quick heeft afgelopen weekeinde na een goed begin toch nog een kansloze nederlaag geleden tegen het Erpse Korfrakkers. Het werd 23-14.

Om 14.30 klonk het begin signaal van de wedstrijd Be Quick – de Korfrakkers. De wedstrijd begon fel met snelle goals. Na 6 minuten stond de Korfrakkers voor met 5-3. Tot aan de rust bleef de stand gelijkopgaan en kon de wedstrijd nog alle kanten op. Met nog 4 scores in de laatste 2 minuten van de eerste helft stond de ruststand op 9-7 voor de thuisploeg.

Geen houden aan

Na de rust was het Korfrakkers dat het ene na het andere afstandschot in de korf kreeg. Er was geen houden aan. Van 9-8, waar nog voor beide ploegen kansen lagen, naar een 19-9 achterstand. Voor Be Quick was de wedstrijd gespeeld. De teams scoorden nog wat, wat de eindstand bracht op 23-14.

Helaas deze week geen punten voor Be Quick. Volgende week zondag om 15.10 in Geffen begint de wedstrijd tegen Rosolo.
Scores: Kris Hanegraaf 3, Meggie vd Boom 2, Mijntje Roefs 2, Marlie Korsten 2, Lisa Coppens 2, Jody Roovers, Nina van Baast, Joyce vd Leest allen 1