Biljartspektakel in C.C.Servaes in Dinther.

HEESWIJK-DINTHER – Biljartfederatie Kring Nistelrode houdt op donderdag 27 en vrijdag 28 december om 13.00 uur in CC Servaes in Heeswijk-Dinther het biljarttoernooi om deJan Rijkerstrofee.

De Jan Rijkerstrofee is in het leven geroepen omdat de naamdrager tot bijna zijn 100ste verjaardag vol overgave in competitie heeft gespeeld. Om de mooie sport biljarten te promoten zullen van elk aangesloten dorp één van de betere spelers twee dagen de strijd aan gaan om de felbegeerde trofee in de wacht te slepen.

Dit jaar zullen de volgende spelers hun opwachting maken: Harrie van Asseldonk uit Vorstenbosch , Hennie van Vugt uit Uden , Toon Kling uit Nistelrode , Arie Hop uit Heesch , Bernard van der Heijden uit Geffen en Wim van Uden uit Dinther.
De organisatie nodigt iedereen uit om te komen genieten van een paar mooie biljartdagen. De toegang is gratis en bij binnenkomst is er kosteloos een kop koffie aangeboden door regio.

Foto's:


0