Dank voor uw hulp aan Sinterklaas

SINT-MICHIELSGESTEL – In aanwezigheid van de echte Sinterklaas en drie Pietermannen werden afgelopen zaterdag ongeveer 85 kinderen in onze gemeente verwelkomd op het Wijkplein in Sint-Michielsgestel. Ze waren uitgenodigd door Vincentiusvereniging Gemeente St-Michielsgestel. De kinderen in de leeftijdscategorie van 0 tot 12 jaar waren allen afkomstig uit gezinnen die het financieel moeilijk hebben. Juist in deze dure decembermaand kan dat tot schrijnende situaties leiden. Je moet er toch niet aan denken dat Sinterklaas deze kinderen zou vergeten? Behalve versnaperingen was er ook voor alle kinderen speelgoed. Dit was enkele weken geleden ingezameld na onder andere een oproep in De Brug. Die inzamelingsactie was een schot in de roos. Een onvoorstelbare hoeveelheid speelgoed werd ingeleverd. Daarnaast was er voor een aantal oudere kinderen nog een verrassing in de vorm van cadeaubonnen, te besteden bij Intertoys, beschikbaar gesteld door Stucadoorsbedrijf L en L uit Den Bosch , waarvan de eigenaar Mark Legierse in Den Dungen woont. Allen die die eraan meegewerkt hebben en niet in de laatste plaats de vrijwilligers die dagen bezig geweest zijn om al het speelgoed te sorteren, ontzettend bedankt. Het speelgoed dat over is krijgt een goede bestemming. Info: www.vincentiusgestel.nl

Foto's:


0