Duketown Ladies bij Bossche Kerstklanken

DEN BOSCH – Op zaterdag 15 december treedt barbershopkoor Duketown Ladies op tijdens Bossche Kerstklanken. Dit exclusieve kerstevenement biedt de bezoeker sfeer, muziek, verhalen en lekkers. De organisatie is in handen van Kring Vrienden ’s-Hertogenbosch en de Stichting Vrienden Kamermuziek ’s-Hertogenbosch. Een gids leidt u door de sfeervolle binnenstad naar de vijf monumentale panden, waar u met een hapje en een drankje kunt genieten van een optreden. Duketown Ladies zingen in De Twee Snoeken, Postelstraat 49 vanaf 17.30 uur. Informatie en kaarten: www.dagjedenbosch.nl. Zie ook: www.duketownladies.nl.

Barbershopkoor Duketown Ladies uit ’s-Hertogenbosch is een enthousiaste groep dames die onder de enthousiaste leiding van dirigent Evelien Janssen-Clement het barbershop zingen een eigentijdse en kleurrijke invulling geeft. Barbershop is een vorm van close harmony met makkelijk in het gehoor liggende liedjes, voornamelijk in het Engels en Nederlands met speciale arrangementen en choreografie. Er wordt 4-stemmig a capella gezongen. Het koor is opgericht in 2009 en bestaat uit ruim 20 leden. Nieuwe leden zijn van harte welkom!

Foto's:


0