Indrukwekkend debuut van Martijn Kardol

ROSMALEN – Martijn Kardol studeerde aan de Bossche Koningstheateracademie, dé Academie voor Cabaret. Nu helpt hij elke week sorry te zeggen in zijn rubriek bij RTL Late Night ‘Martijn zegt Sorry’. Zijn debuutvoorstelling ‘Bang’ is op vrijdag 21 december te zien in Perron-3.

In 2016 won Martijn Kardol alle prijzen op het Leids Cabaretfestival en het Groninger Studentencabaretfestival. Dit is het “indrukwekkende debuut” (NRC Handelsblad) van een “uitstekende verteller” met “veel fijne zelfspot” (de Volkskrant).
“Kardol slaag erin om actuele thematiek om te zetten in geestig cabaret, en daarbij zingt hij ook nog eens drie mooie liedjes.” – Volkskrant ★★★★
‘Bang’ van Martijn Kardol is op 21 december om 20.30 uur te zien in Perron-3 in Rosmalen. Meer info en kaarten: theateraandeparade.nl.

Martijn Kardol Foto: Jaap Reedijk

Foto's:


0