Kerstconcert Laeti Cantando

BERLICUM – Belcantokoor Laeti Cantando uit Berlicum verzorgt op zondag 16 december samen met het Callistus Blazersensemble uit Rosmalen een kerstconcert om 14.00 uur in de R.K. Sacramentskerk aan Driezeeg 38 in Middelrode. De toegang is gratis.

Laeti Cantando is een gemengd koor uit Berlicum dat in 1981 is opgericht. Momenteel zijn er 65 leden aktief onder de bezielende leiding van Annemiek Kamphuis met pianobegeleiding van Toon Bierman. De leden komen niet alleen uit Berlicum maar ook uit de regio.

Het Callistus Ensemble is een blazersensemble van ongeveer 15 leden met een vrijwel volledige harmoniebezetting. De omvang van het ensemble maakt het uitstekend geschikt voor een gezamenlijk optreden met Laeti Cantando. Het ensemble staat onder leiding van Julian Igel en maakt deel uit van de muziekvereniging St. Cecilia uit Rosmalen.

Voor dit gezamenlijke kerstconcert is speciale muziek gearrangeerd. Het programma omvat bekende en goed in het gehoor liggende kerstliederen zoals Joy to the world, Transeamus en Ding dong! Merily on high. Daarnaast wordt een aantal nummers in samenzang gezongen.
Mee informatie: www.laeticantando.nl

Foto's:


0