Kerstviering Zonnebloem Berlicum/Middelrode

BERLICUM – De jaarlijkse kerstviering van de Zonnebloem afdeling Berlicum Middelrode vond maandag 17 december plaats.

Er was een goede opkomst van ruim 90 gasten en vrijwilligers. Ook waren er enkele personen van het Vriendenfonds uitgenodigd als blijk van waardering voor hun royale bijdrage aan de Zonnebloem waardoor deze kerstviering mogelijk gemaakt wordt. De zaal van De Driezeeg was sfeervol versierd en we werden gastvrij ontvangen met een lekkere kop koffie.
Om 11 uur begon de dienst voorgegaan door Isabelle van Baal bijgestaan door het koor uit Middelrode begeleid door Jeanne van der Doelen op gitaar. Er werden vele bekende kerstliederen gezongen en mooie gedichten voorgelezen. Na afloop van de dienst stond het team van De Driezeeg al klaar om alle gasten te verwennen met ‘n lekkere kop soep gevolgd door een heerlijke belegde broodjes en een worstenbroodje. Hierna was er voor zowel gasten als vrijwilligers nog een kleine attentie en ging iedereen tevreden huiswaarts. Met dank aan iedereen die dit weer mogelijk maakte! Een mooie aanloop naar de feestdagen!

Foto's:


0