Seniorenwandeling Natuurgroep

SINT-MICHIELSGESTEL – Natuurgroep Gestel houdt woensdag 12 december een wandeling voor senioren. De start is om 10.00 uur vanaf de parkeerplaats vanaf het parkeerterrein van sporthal Theereheide, Eikenlaan 5 te Sint-Michielsgestel.

De groep maakt iedere tweede woensdag van de maand zo’n anderhalf uur durende natuurrondwandeling in de directe omgeving van Sint-Michielsgestel. Daarbij is er uitleg van deskundige gidsen die de deelnemers wijzen op bijzonderheden over planten, struiken en bomen, maar ook over vogels, insecten, paddenstoelen etc. De routes gaan over goed toegankelijke paden.
Rond 11.30 uur is het gezelschap terug en gaat iedereen na eventueel een kop koffie weer naar huis. Er wordt alleen een vrijwillige bijdrage gevraagd voor de koffie. Meer info: michel.langenberg@home.nl.

Foto's:


0