Sportieve 50-plussers gezocht

BERLICUM – Een groepje sportieve 50-plussers uit Berlicum zoekt voor de sportclub ‘Trimclub Berlicum’ nieuwe leden. Het sportuurtje vindt plaats op dinsdag van 18.00 uur tot 19.00 uur in de sportzaal van de Herman Jozefschool in Middelrode en naast sportieve inspanning is er ook ruimte voor gezelligheid.

Trimclub Berlicum is in 1970 opgericht en bestaat dit jaar dus 48 jaar.De groep bestaat momenteel uit slechts 10 personen maar gestreefd wordt naar een aantal van 15.
Het sportieve uurtje bestaat uit 40 minuten gevarieerde spier- en conditieoefeningen, gevolgd door 20 minuten balspel naar keuze. Iedereen krijgt de ruimte om te doen waar hij zich prettig bij voelt. Wil je jezelf flink in het zweet werken dan kan dat, maar kies je voor een rustig tempo dan is dat geen enkel probleem. Van belang is dat je op een sportieve manier plezier hebt. Naast de sportieve inspanningen is er natuurlijk ook ruimte voor gezelligheid.

Kosten

Voor de kosten hoef je het niet te laten om bij deze groep aan te sluiten. Die bedragen thans € 7 per maand. Heb je interesse? Kom dan geheel vrijblijvend op een dinsdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur een kijkje nemen in de sportzaal van de Herman Jozefschool, Pastoor Verlindenstraat 22 in Middelrode. Voor aanmelding en/of nadere informatie kunt u contact opnemen met Theo van Leeuwen, tel.nr. 073-5031172.

Foto's:


0