Bij Ge Bent en Ge Zult

MIDDELRODE – Ad Geerts, beter bekend als Adje Agri, is zaterdag de grote winnaar geworden van de Slipper 2018. Hij ontving een persoonlijke uitnodiging, maar waar het over ging was hem onduidelijk. Hij had nooit van de slipperuitreiking gehoord. Eenmaal binnen kreeg hij wat uitleg en vond hij het prachtig.

Gedurende de avond kwamen weer alle slippergenomineerden voorbij met de reden van hun nominatie. Het waren er 27 dit jaar. De hoogheden kwamen binnen met hun gevolg, de hofkapel speelde wat nummers en ook de slager werd ten gehore gebracht.

Daarna was het tijd voor de onthulling. Allereerst die van de nieuwe website van de Doofpotters. https://www.dedoofpotters.nl. Daar ging wat mis met de beamer en de computer, maar uiteindelijk is het gelukt en de nieuwe site gelanceerd.

Het Muziekske van de Doofpotters en de Snorren speelden nog wat nummers voordat Anja, Iris, Diederik, Ad, Ton & Bert (lokaal 7) mochten gaan zitten aan de VIP-tafel, omdat ze in de top 5 waren geëindigd Wat een feest was dat ook weer voor Ad. Hij wist niet wat hij meemaakte. Was nog nooit bij de slipperuitreiking geweest en had er zelfs nog nooit van gehoord! Hij genoot net als alle andere gasten met volle teugen.

Quizzz

Dan was er de quizzz. Een beamer, een groep mensen en krijtbordjes om hun antwoorden op te zetten. Antwoord fout is af, goed is door. Dit jaar met hele en halve logo’s van lokale ondernemers, carnavalsclubs, bedrijven, sportverenigingen etc. René werd de winnaar.

De uitreiking van de slipper 2018 was eindelijk daar. Dit wordt gedaan door de hoogheden. Als derde was Diederik geëindigd, als tweede Ton & Bert (lokaal 7) en Ad heeft de slipper 2018 gewonnen. Ad was trots, dankbaar en zo enthousiast dat hij nog een speech na gaf. Er werd nog doorgefeest tot in de late uurtjes op muziek van DJ Twannie.

Overigens, de slipper is inmiddels ontvoerd. Op Facebook staat een noodkreet van Adje Agri dat hij de slipper graag terug zou willen en hiervoor een beloning uitreikt van 11 biertjes voor de persoon die hem terug komt bergen in de winkel. Zo kan de slipper een mooie plek krijgen in Agri Bouwmarkt waar iedereen hem kan bewonderen.

Foto's:


0