Brugbezorgteam Middelrode-Noord wenst u een gelukkig 2019

MIDDELRODE – Al een paar maanden bezorgt een team van zes wijkbewoners de Brug in Middelrode –Noord. “Mopperen dat ons weekblad niet bezorgd werd hielp niet. Daarom zijn we het zelf gaan doen. Daar krijg je tenminste energie van”, aldus initiatiefnemer Jan Pieter Vermeulen.

“Als het niet elke week hoeft, is het best een leuke hobby,” aldus Theo van der Walle, die als eerste aanhaakte. “De opbrengst is voor af en toe een borrel of een etentje. Zo maken we er een gezellig clubje van”, meldt Toon Verhagen enthousiast.

“Maar wat doen we met de kerstfooi?”, was de vraag die Jac Koenraads bij de eerste borrel in november opriep. “We gaan toch niet ook nog schooien langs de deuren?”, vond Ardiny Pennings. Het werd een goed doel voor de eigen wijk. “Vanuit de Moerkoal wil men nog een speeltoestel voor kinderen voor de deur. Een mooie toevoeging aan het nieuwe Beukplein,” aldus Gerard Brouwers, de nummer zes van het team.
Op een speciaal gedrukte en bezorgde kerstwens kwam een bankrekeningnummer te staan. De actie leverde tot nu toe €96,50 op. Wilt u ook nog bijdragen? Het nummer is NL63 ASNB 0707 1698 95 t.n.v. J.P.M.Vermeulen.
Moois
Het goede voornemen van het zestal is om het hele jaar door een goede bezorging te garanderen. “Zodat iedereen op de hoogte is van het lokale nieuws en de activiteiten die worden georganiseerd. Samen maken we er iets moois van”, aldus de leden van het gemotiveerde bezorgteam.

Foto's:


0