‘Inspiratie’ bij Bezinning en Ontmoeting

SINT-MICHIELSGESTEL – Bezinning en Ontmoeting nodigt u uit voor de eerste bijeenkomst in het nieuwe jaar. Begonnen in maart 2003 is dit de tachtigste keer. Omdat er nog steeds gemiddeld 35 mensen elkaar blijven ontmoeten van wie de initiatiefnemers bemoedigende reacties ontvangen stimuleert dat henom ook in 2019 door te gaan.

‘Inspiratie’ leek een goed thema om 2019 mee te starten. Daarbij komen vragen op als: wat inspireert je om zo te leven, door wie of wat word je geraakt, wat motiveert je, waar word je enthousiast van? Samen met u willen de organisatoren zich daarop bezinnen. Ze laten zic daarbij inspireren door gedichten, gedachten en teksten uit al dan niet religieuze bronnen. En zoals altijd bidden en zingen de deelnemers samen, zijn ze stil en luisteren naar pianomuziek. Na afloop staat de koffie of thee klaar en is er gelegenheid nog wat na te praten.
Iedereen, trouwe bezoeker of nieuwsgierig geworden nieuwkomer is, ongeacht levensovertuiging, van harte welkom op vrijdag 11 januari om 19.30 uur in Gemeenschapshuis de Huif, Hortensiastraat in Sint-Michielsgestel.
Voor inlichtingen kunt u terecht bij Rinus van der Heijden (tel. 073-5512127) of Riny de Wilde (tel. 073-5513431).

Foto's:


0