Lachen, gieren, brullen met VET Kindercabaret

ROSMALEN – Het Vijfde Couplet (6+) van VET Kindercabaret gaat over lastige ouders aan tafel, spelletjes met zelfbedachte regels, giechelende verliefdheid, bizarre traktaties en een lesje zwemmen zonder handen. Dat wordt hard lachen om zowel ouders als kinderen met VETte humor en swingende liedjes op 13 januari in Perron-3.

Bij Het Vijfde Couplet kunnen kinderen hard lachen om hun ouders en om zichzelf. Echt cabaret dus, maar dan voor iedereen vanaf zes jaar. Met liedjes die lang in je hoofd blijven hangen. Hilarisch, brutaal, energiek en soms absurd. Een geweldige start van het jaar met het hele gezin! Het Vijfde Couplet van VET Kindercabaret is op zondag 13 januari om 15.00 uur te zien in Perron-3 in Rosmalen. Meer info en kaarten: theateraandeparade.nl.

Foto: Anne van Zantwijk

Foto's:


0