Succesvolle Fifa19 Games in Den Durpsherd

BERLICUM – Voetbalvereniging BMC en Den Durpsherd hielden in de kerstvakantie een competitie van het razend populaire voetbalspel Fifa. Onder de naam “Fifa19 Games” kon de jeugd vanaf 8 jaar op donderdag 3 januari vanaf 13.30 uur meespelen.

Enthousiaste jeugdige voetbalgamers uit Berlicum maakten een feest van hun deelname. In Den Durpsherd, die voor deze gelegenheid helemaal was omgeturnd tot een sfeervolle voetbaltempel, kwamen de jeugdige gamers tot ongekende resultaten.Het respect en de sportiviteit naar elkaar was deze middag geweldig om mee te maken en tevens een voorbeeld dat de jeugd niet altijd negatief in beeld gebracht hoeft te worden.
Het was niet alleen het spelen om een finaleplaats, maar ook werd er gezamenlijk gegeten in de pauze, wat volgens het bedienend personeel van de Durpsherd zeer voorbeeldig verliep. Iedereen wachtte op zijn beurt en ruimde alles ook weer netjes op.

Finale

Maar natuurlijk gaat het ook om het winnen. Na een spannende finale tussen het team van Sven Eijkemans/Djanal van der Aa en Bjorn van Krieken/Mick van Meteren bleken Bjorn en Mick toch te sterk te zijn en waren de grote winnaars van deze Fifa 19 games.
Nadat ze de bekers uitgereikt kregen van de spelleider Jesper, van de Dutch Game Masters kregen ze ook te horen dat ze een plaats kregen in de Landelijke Finale. Door Den Durpsherd werd ook een sportiviteitprijs uitgereikt en deze werd gewonnen door Sem van Pinxten en Reno Maas. Als prijs kregen ze ieder een gratis toegangsbewijs om dit jaar een evenement bij te wonen in Den Durpsherd dat ze zelf kunnen uitkiezen. Al met al kunnen we terugkijken op een geweldige middag.

Foto's:


0