Basiscursus Nordic Walking bij Prins Hendrik

VUGHT – Nordic Walking is een heerlijk ontspannen buitensport die je in een groep of alleen kunt beoefenen. Nordic Walking is geschikt voor iedereen, jong of oud, met of zonder goede basisconditie.

Nordic Walking is een goede manier om conditie en coördinatie te trainen en houding en looptechniek te verbeteren.De techniek om te wandelen met ‘poles’ (stokken) is gemakkelijk te leren.

Op 10 maart 2019 start een nieuwe cursus Nordic Walking bij Sportclub Prins Hendrik in Vught. In vijf lessen wordt de basistechniek van Nordic Walking geleerd onder leiding van een gekwalificeerde trainer. Wie na afloop de smaak te pakken heeft kan instromen in bestaande Nordic Walking groepen (zie www.ph.nl).

De startcursus wordt gegeven op zondagochtend van 9.30 uur tot 10.30 uur op 10, 17, 24  en 31 maart en 7 april 2019. Vertrekpunt: clubhuis Prins Hendrik, Sportlaan 1, Vught. Kosten:€ 30,- (gratis voor PH leden). Er zijn stokken beschikbaar.

Informatie en opgave bij Jan Wouters; nw@ph.nl  073-6212997/06-53969666