Een cabaretvoorstelling die voelt als één groot hoogtepunt

ROSMALEN – ‘’In de jaren zestig en zeventig werd er veel seksuele vrijheid verworven. Helaas is dit alles weer klakkeloos ingeleverd en ligt de seksuele revolutie in een spagaat’’, aldus Sjaak Bral. De afgelopen vijf jaar dompelde hij zich onder in alle vormen van seks. Het resultaat is een cabaretvoorstelling die voelt als één groot hoogtepunt. Sex met Sjaak is op 21 maart te zien in Perron-3.

Tegenwoordig moet aan de ene kant alles kunnen en wordt aan de andere kant bloot verward met seks en dit leidt tot De Nieuwe Preutsheid. Zo stelt Sjaak Bral dat onderbroek douchen regel is en geen uitzondering, vrouwentepels op Facebook verboden zijn, naturisme uitsterft, topless zonnen taboe is, zelfcensuur de vrije wil overwoekert en ouders op school zich beklagen over de seksueel getinte boeken van Ronald Giphart. Jan Wolkers is al helemaal onbespreekbaar. Sjaak ging op onderzoek uit en dompelde zich onder in alle vormen van seks. Dit resulteerde in zijn cabaretvoorstelling Sex met Sjaak. Een hartstochtelijk, humorvol pleidooi voor stomende seks.

Sex met Sjaak is op donderdag 21 maart om 20.30 uur te zien in Perron-3. Meer informatie en kaarten: theateraandeparade.nl.

Foto's:


0