Expositie foto’s spookpanden in bieb

SINT-MICHIELSGESTEL – De hele maand februari is in de bibliotheek in Sint-Michielsgestel tijdens openingstijden de foto-expositie URBEX van Manja van der Heijden te zien. De Boxtelse Manja fotografeert sinds 2015 de meest bijzondere verlaten gebouwen en terreinen en heeft inmiddels al meer dan 60 verschillende locaties voor haar camera gehad. De toegang is gratis.

Urbex, ofwel Urban Exploring, is een genre binnen de fotografie waarbij leegstaande panden zo fraai mogelijk worden gefotografeerd. De liefde voor Urbex is bij Manja geboren toen zij in 2015 het spookstadje Doel bezocht, bij de Antwerpse havens. Sindsdien reist ze heel Europa door.

Manja exposeert haar persoonlijke favorieten in de bibliotheek in Sint-Michielsgestel. Op vrijdag 15 februari van 15.00 – 17.00 uur en zaterdag 23 februari van 10.30 – 13.00 uur is Manja in de bibliotheek aanwezig en kan ze u enthousiast meer vertellen over de foto’s én haar werkwijze. Bekijk ook eens haar website www.manjavanderheijden.nl.

Foto's:


0