Gestels koppel wint 165.000 euro in tv-show

SINT-MICHIELSGESTGEL – Myriam en Maarten uit Sint-Michielsgestel zijn de winnaars van 165.016 euro in ‘BankGiro Loterij The Wall’ dat onlangs te zien was bij SBS6. In deze bloedstollende spelshow proberen koppels met hun algemene kennis, vertrouwen in elkaar en heel veel geluk geldbedragen te winnen die kunnen oplopen tot miljoenen euro’s.

Myriam (55) vertelt na afloop: “Wat was dit een geweldige ervaring. We zijn er zonder verwachting ingestapt en nu zijn we toch met ruim 165.000 euro naar huis gegaan. Dit hadden we nooit verwacht. Mijn droom is om in de winter de zon op te zoeken, maar met drie studerende kinderen is dat niet vanzelfsprekend. Met deze prijs gaat die langgekoesterde reis er toch komen! We kijken met veel plezier terug op ons grote ‘BankGiro Loterij The Wall’ avontuur.” Foto: Jurgen Jacob Lodder.

Foto's:


0