Koalstampersdinsdiggemerrigeboerenbruidspaar bekend

BERLICUM – Tijdens de onlangs gehouden nieuwjaarsreceptie van De Koalstampers hing er een ontspannen sfeer en werd iedereen persoonlijk door het bestuur welkom geheten met een glaasje bubbels. Prins Ronny I en adjudant Ton waren aanwezig met zijn blaouw gevolg. Nadat iedereen elkaar de beste wensen had gewenst, werd traditiegetrouw het Koalstampersdinsdiggemerrigeboerenbruidspaar bekend gemaakt.

Dit jaar is het Koalstampersdinsdiggemerrigeboerenbruidspaar, net als vorig jaar, weer een stel van buiten de club: Hans en Wil Boldewijn. Op een avond stonden ineens Jeanne van Herpen en Bram Arbouw aan de deur bij familie Boldewijn. Een grote verrassing, want Wil had geen enkel idee wat ze kwamen doen. Bij Hans ging wel meteen een lichtje branden.
De twee werd gevraagd of ze dit jaar het boerenbruidspaar wilden zijn. Ze kregen maar liefst 1,5 minuut bedenktijd. Het antwoordt was vol enthousiasme JA ik wil! De avond is traditie getrouw afgesloten met een borreltje. Of was het toch een glaasje limonade?

Vereerd

Ze voelen zich in ieder geval zeer vereerd. Een echte connectie met de Koalstampers hebben ze niet. Maar ze kennen wel heel veel leden van de Koalstampers. Ook heeft Hans Boldewijn jarenlang meegelopen met de bekende optocht die op Zondag met Carnaval door dun Birrekoal struint. Ze hebben erg veel zin in deze mooie en speciale dag en wij wensen ze daarom ook een fijne dag toe!

Foto's:


0