Lasergamen voor jonge mantelzorgers

GEMONDE – Bint nodigt jonge mantelzorgers uit om te komen lasergamen.

Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren die opgroeien met een vader, moeder, broer of zus die een lichamelijke of geestelijke chronische ziekte of beperking heeft, of een ouder die verslaafd is aan alcohol of drugs. Hoewel ze in veel gevallen niet de hoofd-mantelzorger zijn, dragen zij vaak bij aan zorg- en huishoudelijke taken. Daarnaast maken zij zich zorgen over de situatie thuis en komen ze ongewild zorg te kort door de gezinssituatie.

Voor deze jonge mantelzorgers wil Bint dit jaar weer leuke activiteiten organiseren. Donderdag 28 februari gaan ze lasergamen. Van 15:30 tot 18:00 uur is de activiteit voor de jonge mantelzorgers van de basisschoolleeftijd. Van 18:30 tot 21:00 uur voor de jonge mantelzorgers vanaf middelbare schoolleeftijd en ouder. Voor avondeten wordt gezorgd. De activiteit vindt plaats bij het wijkplein aan de Irenestraat 2 in Sint-Michielsgestel.

Ben jij jonge mantelzorger? Dan kun je je aanmelden bij Bint 073-5515432 info@bintwelzijn.nl.

Foto's:


H