Team Informatie Avond Samenloop voor Hoop Rosmalen

ROSMALEN – Save the date! Op donderdag 14 maart is weer een informatieavond gepland voor iedereen die belangstelling heeft om mee te doen met de Samenloop voor Hoop Rosmalen. De organisatie vertelt graag over wat het evenement inhoudt en wat de plannen zijn tot nu toe.

Deze Samenloop zal op 31 augustus en 1 september 2019 plaatsvinden. Een 24 uurs wandelestafette, in samenwerking met KWF kankerbestrijding, waarbij een beroep wordt gedaan op ieders gevoel van saamhorigheid en betrokkenheid in Rosmalen.

De wandelteams worden gevormd door vrienden, collega’s, vrienden, buren, sportmaatjes: het kan van alles zijn. Als jij ook een team wil vormen, schrijf je dan in op de website (samenloopvoorhoop.nl/rosmalen). De informatie avond wordt gehouden om 20.00 uur in de Annenborch, De Hoef 100 te Rosmalen. De organisatie wil graag helpen en je vragen beantwoorden en hoopt iedereen op 14 maart a.s. op de Team Informatie Avond te zien.

Meer informatie? Stuur een berichtje naar rosmalen@samenloopvoorhoop.nl.

Foto's:


0