Thema-avonden dementie

DEN DUNGEN – Vanuit de gemeente Sint-Michielsgestel komt er steeds meer aandacht voor dementie en de mantelzorger. Ook Bint houdt zich in samenwerking met lokale professionals bezig met dit thema, en gezamenlijk is er een informatiecyclus voor mantelzorgers gerealiseerd. Die start op 28 februari van 19:30-21.30 uur in Litserborg in Den Dungen.

Deze cyclus ziet er als volgt uit: Avond 1: Donderdag 28 februari Specialist Ouderengeneeskunde en Huisarts: Wat is dementie? Signalen en diagnose. Avond 2: Donderdag 14 maart Casemanager: Gedragsverandering, dagbesteding, rol van casemanager. Bint: Gezond zorgen; hoe houdt u het vol als mantelzorger?
Avond 3: Donderdag 28 maart Hoe nu verder? Firma Welvaarts: Mogelijkheden van domotica. Notaris Mandos: wat kan je regelen?

28 februari

Het programma van 28 februari ziet er als volgt uit. Om 19.15 uur begint de inloop, Specialist Ouderengeneeskunde Monique Kappen is aan het woord van 19.30 tot 20.15 uur. Van 20:30-21:30 uur praat hHuisarts Monique Bemelmans over de diagnose dementie, wat zijn signalen en wat is de rol van de huisarts?

De bijeenkomsten zijn kosteloos, wel stelt Bint het op prijs al su zich vooraf aanmeldt bij Bint.
Heeft u vragen over deze informatiecyclus of wilt u zich aanmelden dan kan dit via Bint.

Foto's:


0