Toertocht voor mountainbikers

BERLICUM – Mountainbikevereniging The Whoopers houdt zondag 17 februari een toertocht voor mountainbikers in Berlicum.

Er zijn drie gevarieerde routes uitgezet van respectievelijk 30, 45 en 55 kilometer die zowel voor beginnende als geoefende fietsers voldoende uitdaging bieden. De toertocht staat bekend als de “KMP-toertocht” , wat staat voor “Kei Mooi Parkoers” en is door de NTFU met twee sterren gewaardeerd.

Alle afstanden worden duidelijk aangegeven met pijlen en zijn voorzien van een goed verzorgde pauzeplaats waar de energievoorraad weer op peil gebracht kan worden.

In voorgaande edities zijn al vele sportieve fietsers van start gegaan, uiteraard uit de directe omgeving maar ook deelnemers uit andere provincies weten al vele jaren de weg naar Berlicum te vinden.

De inschrijving is in het clubhuis van The Whoopers, gelegen op sportpark De Brand, Groenstraat 14e, 5258 TH in Berlicum. Tussen 08.30 – 10.00 is de inschrijving geopend. Het inschrijfgeld bedraagt 5,00 euro (NTFU-leden betalen 4,00 euro). Deelname voor de jeugd tot 16 jaar is gratis. De toertocht biedt ook ‘Scan en Go’ voor NTFU-leden aan.

In het clubhuis zijn voor en na de tocht een hapje en drankje verkrijgbaar en er kan gezellig nagepraat worden.De organisatie van de toertocht en de vele vrijwilligers van The Whoopers staan voor u klaar.
De KMP-tocht is ook te volgen op social media. Twitter mee via #kmptocht en volg @TheWhoopersMTB of like de facebookpagina.

Foto's:


0