Training wielrennen voor starters en gevorderden

DEN DUNGEN – Je wilt gaan wielrennen, leuk! De inschrijving is geopend voor trainingen in Den Dungen. Wieler Toer Trimclub Vlug Trug uit Den Dungen start dit voorjaar opnieuw met een 4-weekse training wielrennen voor starters en gevorderden.

Onder leiding van ervaren trainers wordt in vier weken gewerkt aan basistechnieken zoals remmen, schakelen, bochtentechniek, groep rijden. De trainingen duren ongeveer 3 uur per keer en zijn ook geschikt voor wielrenners die al enkele jaren op de fiets zitten, maar nog niet eerder een training hebben gevolgd. Naast aandacht voor remmen en schakelen, wordt er ook aandacht besteed aan thema’s als veiligheid, zithouding, dorstlesser en voeding.

Waarom is deze training leuk om te volgen?

Een van de vorige deelnemers schrijft: ”Na veel leuke verhalen te hebben gehoord over Start2Bike bij Vlug Trug, besloot ik om na aankoop van mijn wielrenfiets als start deze clinic te volgen. Dit omdat ik eigenlijk wel in een groep wilde fietsen, maar hoe werkt dat nou precies…. ? Onder de deskundige begeleiding van de Vlug Trugtrainers heb ik de belangrijkste kneepjes geleerd en ben overstag gegaan om lid te worden”.
De eerste trainingsdag start op zaterdag 23 maart 2019 bij Boer Goossens in Den Dungen om 09.00 uur. De overige trainingsdagen zijn gepland op 30 maart, 6 en 13 april 2019. Terugkomdagen worden nadien in overleg gepland.

Het wielrennen bij Vlug Trug kun je op elk niveau beoefenen en beleef hiermee jouw plezier en lol. Iedereen kan zich inschrijven via https://www.start2bike.nl/startlocaties/wtc-vlug-trug/
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jeanne van Beekveld: pr@vlugtrug.nl.

Foto's:


0