Tweede Korte Film Festival van Rosmalen

ROSMALEN – Wegens groot succes geprolongeerd! Het Korte Film Festival van Rosmalen. Georganiseerd door filmclub KB-Skoop, het internationale korte filmfestival Go Short en PERRON-3. Net als vorig jaar is er weer keuze uit vier programma’s met de beste korte films van dit moment. De films worden op zondag 17 februari vertoond in PERRON-3 en de Boerderij.

Net als vorig jaar kan de kijker weer kiezen uit vier gevarieerde programma’s van elk tachtig minuten: Internationale prijswinnaars, Comedy Shorts, Nederlands beste en Sneak Peak Go Short 2019. De programma’s bevatten vijf of zes films, van ongeveer 15 minuten. Bezoekers hebben de keuze uit een ochtend- en middagprogramma. Het festival wordt gecompleteerd met deskundige inleidingen en een heerlijke lunch.

De kracht van korte film

Korte films vervelen nooit. Binnen een kwartier zie je een verhaal waar andere filmmakers twee uur voor nodig hebben. Alle grote regisseurs zijn klein begonnen. Zij ontdekten de kracht van de korte film, een kunstvorm in alle denkbare vormen, vol creativiteit en visuele zeggingskracht.

Informatie

Kaarten zijn verkrijgbaar bij PERRON-3 aan de kassa en online via www.perron-3.nl/korte-film. Er zijn passe-partouts voor de hele dag: twee programma’s, inclusief lunch voor € 32,50. Eén programma kost € 15,00 (met lunch € 22,50). Het festival start om 10.30 uur in PERRON-3 en wordt daar ook weer afgesloten om 16.00 uur. De meeste films zijn Engels gesproken of Engels ondertiteld.

Start- en eindpunt zijn PERRON-3. Ontvangst is om 10.30 uur op zondag 17 februari. Na een algemene inleiding splitst de groep zich op. Het middagprogramma start om 14.00 uur. We eindigen de dag weer samen met een boeiend interview met Bossche filmmaker Ruut van der Beele. Rond 16.00 is ons programma afgelopen. PERRON-3, Hoff van Hollantlaan 1, Rosmalen, De Boerderij, Pastoor Hordijkstraat 5C, Rosmalen

Foto's:


0