Unieke reünie in de tent op het plein

SINT-MICHIELSGESTEL – Blaasorkesten die het stof uit je oren blazen. Polonaises die spontaan worden ingezet. DJ’s die klassiekers afwisselen met de hits van vandaag. Dát is carnaval tussen de pomp en de toren in de feesttent van Toren4. Carnaval bruist op het Torenplein van vrijdag 1 tot en met dinsdag 5 maart.

Een bijzonder onderdeel van de festiviteiten is het Jeugdprinsenfeest op carnavalszaterdagmiddag 2 maart. In samenwerking met de JeugdPrinsenClub Bokkendonk vindt vanaf 14.41 uur een reünie plaats voor de Bokkendonkse jeugdprinsen, -prinsessen en -raden sinds 1972 tot en met nu. Een uniek samenzijn doorspekt met muziek van het Groot Bokkendonks Orkest, bijzondere beelden en videofragmenten en verhalen van Bokkendonkers die het jeugdcarnaval groot hebben gemaakt. Ben je erbij? Meld je aan via jeugdprinsenfeest@gmail.com Wie er gegarandeerd bij is? Wat dacht je van Chell Schellings: de allereerste jeugdprins van Bokkendonk uit 1972. Ook diverse andere hoogheden van weleer hebben reeds hun komst aangekondigd. En uiteraard zullen ook de jeugd-hoogheden van dit jaar niet ontbreken. Jeugdprins Enzo, prinses Evi en adjudant Milou, de aanvoerders van het jeugdcarnaval 2019.

Sleuteloverdracht

Aan de reünie gaat een spectaculaire opening vooraf van de feestelijkheden. Om 14.11 uur ontvangt prins Geert 2.0. de vanaf de oude toren gelanceerde sleutel. Begeleid door muziek van de torenblaozers o.l.v. Harry Verdonk. Voor meer informatie over het programma: www.tussenpompentoren.nl.

Chell Schellings

Foto's:


0