Evi van Rooij Nederlands Kampioen

DEN DUNGEN – Het derde weekend van de KNHS Indoorkampioenschappen stond, net als de eerste twee weekenden, in het teken van de dressuur. Zaterdag werden onder andere de Z-rubrieken voor pony’s verreden, die in de klasse DE/Z2 bestond uit een klassieke proef en kür op muziek. Evi van Rooij mocht in een sterk deelnemersveld de gouden medaille mee naar huis nemen.

“Dit is wel het mooiste cadeau wat ik had kunnen krijgen”, straalt Evi van Rooij, die in Ermelo haar 15e verjaardag vierde. “Ik wilde gewoon twee fijne proeven rijden en had dit echt niet verwacht.” Voor Van Rooij was dit een erg succesvol weekend, zaterdagavond won de talentvolle amazone ook al de kür op muziek tijdens Indoor Brabant met een score van 77,9%.
Haar 11- jarige zusje Nina mocht de zilveren medaille in ontvangst nemen met haar pony Chico in de klasse CM1 en de bronzen medaille met haar pony Amigo in de klasse DL2.

Foto's:


0