Gezocht: Klussers

Bericht van de Dorpsraad Geffen:

GEFFEN -Het werk in speeltuin de Klimop is bijna klaar. De speeltoestellen zijn geplaatst, het straatwerk is aangepast en de zandbak is gevuld. Maar er zijn nog enkele werkzaamheden die we samen met de buurt en andere betrokken Geffenaren willen afronden. Dit gaan we doen op zaterdag 23 maart! 

Klusdag
Dus komt u ons helpen met de laatste loodjes?  We starten om 09:00u in de speeltuin. De werkzaamheden bestaan uit o.a. het schoonmaken van de oude speeltoestellen. Hier en daar een likje verf en het aanplanten van de beukenhaagjes. Vele handen maken licht werk.

En na deze klusdag kunnen we de speeltuin echt gaan gebruiken en in april officieel openen!

Heeft u een schuurmachine, wilt u deze dan meenemen. Mocht er door het weer niet kunnen worden geschilderd dan wijken we uit naar zaterdag 30 maart.

Foto's:


3