Ilse DeLange komt naar ‘s-Hertogenbosch

’s-HERTOGENBOSCH – Ilse DeLange is een van de grootste en meest gerespecteerde artiesten van Nederland. Met haar nieuwe album ‘New Amsterdam’ gaat zij een aantal Nederlandse theaters langs en komt ze ook naar ’s-Hertogenbosch. Op zaterdag 23 november zal Ilse DeLange een adembenemend theaterconcert geven in Theater aan de Parade.

Vele hitsingles, nummer één albums en prestigieuze awards kwamen in hoog tempo voorbij na het debuutalbum van Ilse DeLange: ‘World of Hurt’. Dit album werd direct bekroond met goud en onlangs sleepte Ilse de Edison Oeuvre Award in de wacht. Ze behoort tot de meest succesvolle en gerespecteerde artiesten van ons land. Met The Common Linnets behaalde ze de tweede plaats op het Eurovisie Songfestival, ze is coach in het TV programma ‘The Voice’ en heeft ze haar eigen TV programma ‘Ilse’s Veranda’ opgenomen in Nashville. Tijdens haar theatertour zal de zangeres naast veel nieuwe muziek, ook haar grote en bekende hits live ten gehore brengen.
‘Ilse DeLange’ is op zaterdag 23 november met haar theaterconcert om 20.00 uur te zien in Theater aan de Parade. Meer informatie en kaarten: theateraandeparade.nl.

Ilse DeLange komt met haar theatertour ‘New Amsterdam’ naar ’s-Hertogenbosch

Foto's:


0