Inloopochtend kindcentrum De Terp

ROSMALEN – Op woensdag 27 maart opent kindcentrum de Terp in Rosmalen haar deuren voor alle ouders die op zoek zijn naar goed basisonderwijs en opvang voor hun kind. Iedereen is van harte welkom: ouders én kinderen. Benieuwd hoe het eraan toe gaat op De Terp? Ontdek het kindcentrum op de open ochtend tussen 9.00 tot 10.30 uur.

Kindcentrum De Terp is in de zomer van 2018 ontstaan uit een fusie tussen twee basisscholen (basisschool De Borch en basisschool de Overlaet). Na een grondige verbouwing is er een huiselijke, inspirerende omgeving gecreëerd, waar kinderen zich kunnen voorbereiden op hun toekomst in de samenleving. De kinderen worden uitgedaagd om hun talenten te ontplooien en zich te ontwikkelen op eigen niveau. Naast de aandacht voor de basisvaardigheden investeert De Terp de komende jaren in bewegen en bewegend leren, verschillende leer- en ontwikkelstijlen binnen het thematisch werken en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ICT. Om kinderen een doorgaande ontwikkeling te kunnen bieden, werken opvang en onderwijs samen onder een dak en vanuit dezelfde pedagogische visie. Kanteel Kinderopvang verzorgt het kinderdagverblijf, peuterarrangement en buitenschoolse opvang binnen Kindcentrum De Terp.

Kijkje

Op woensdag 27 maart organiseert Kindcentrum De Terp een inloopochtend van 9.00 uur tot 10.30 uur voor nieuwe ouders en kinderen. Tijdens deze ochtend ziet men alle groepen in werking met een gevarieerd aanbod aan lessen op verschillende ontwikkelingsgebieden. U wordt welkom geheten door medewerkers van ons KC en rondgeleid door het gebouw m.b.v. oudere leerlingen als gids. Tussendoor en na afloop is er onder het genot van een kop koffie volop gelegenheid vragen te stellen aan de directrice Jolande Bastmeijer en verschillende medewerkers van het basisonderwijs en opvang Kanteel. Nu al nieuwsgierig geworden? Bekijk onze website www.kcdeterp.nl en onze film https://www.kcdeterp.nl/Kindcentrum-De-Terp/Onze-film.

Heel graag hopen we u te zien op woensdag 27 maart tijdens onze inloopochtend! Kindcentrum De Terp
Terpeborch 78, 5241 KB, Rosmalen, 073 – 521 50 05, info@kcdeterp.nl.

Foto's:


0