Koperen Jubileumactie 24-uurs Solexrace Festival

HEESWIJK: Op 23, 24 en 25 augustus wordt dit jaar voor de 13e keer het 24-uurs Solexrace Festival gehouden in Heeswijk-Dinther. De organisatie vierde 23 februari jongstleden haar koperen jubileum (12,5 jaar) met bekendmaking van de eerste namen van het elk jaar groeiende 3-daagse muziekfestival, de uitbreiding van de Brascross en de aankondiging van de Goed Koperen Jubileumactie. De inschrijvingen voor de 24-uurs Solexrace en de moddervette Brascross gaan 9 maart start.

Een koperen jubileum moet gevierd worden, vindt de organisatie. Op 23 maart start de ‘Goed Koperen Jubileum actie’ met extra korting ondanks de BTW-verhoging. Deze extreme voordeelactie duurt precies 12,5 dag. Elk jaar trekt het festival weer meer en meer bezoekers en ook het muziekprogramma groeit daarin mee. De eerste namen, van een nog lange lijst, zijn WC Experience, Nirvana by Teenspirit, Steam, Danzany & de Feestneger, Buren van de Brandweer en Zanger Kafke.

Inschrijvingen

Naast het aantal festivalbezoekers groeit ook het aantal deelnemers elk jaar. De online inschrijvingen voor de 24-uurs Solexrace en de Brascross zijn afgelopen weekeinde gestart. Afgelopen jaar zat de No Fear Crossklasse binnen een paar uur vol en de organisatie waarschuwt dat het in de verwachting ligt dat het dit jaar zelfs nog sneller gaat in bepaalde klassen. De Brascross breidt dit jaar uit met de spiksplinternieuwe damesklasse “de Stoppelvrije klasse”. De minimale leeftijd om mee te mogen doen is 16 jaar voor de 24-uurs Solexrace en 5 jaar voor de Brascross. Inmiddels is met de 24-uurs Solexrace al bijna €300.000,- opgehaald voor Kika (kinderen kankervrij)

Meer informatie over reglementen, inschrijvingen en voordeel is te vinden op www.24uurssolexrace.nl

Foto's:


0