Kreeftenbende met mevrouw van Heck

ROSMALEN – Eetcafé de Likkepot, ’t Vosje de Driesprong en Brasserie Fleurie slaan de handen in een en openen gezamenlijk het Oosterschelde kreeftenseizoen.

”Vaak organiseren wij rond dezelfde seizoenen dezelfde evenementen voor gasten onafhankelijk van elkaar, het leek ons daarom leuk om het dit keer gezamenlijk te organiseren en uit te breiden’” aldus de ondernemers.

Op zaterdag 30 maart kan men van een heerlijk 4 gangen kreeftendiner genieten vergezeld met een goed glas wijn. Daarna staat de band ‘mevrouw van Heck’ klaar om een paar gave muzikale sets weg te geven. Mevrouw van Heck heeft eerder een kerstconcert gegeven wat ook een daverend succes was. ”We hopen op mooi lenteweer zodat we buiten het diner kunnen verzorgen voor onze gasten, tenslotte is de Driesprong de laatste jaren flink veranderd, positief, en dat geven we graag mee op deze manier’’.

De band stelt zich op in de feestzaal van Fleurie, deze is voor iedereen toegankelijk tegen een kleine vergoeding. Indien men vooraf kiest om mee te dineren dan zit de toegang tot de feestzaal bij de prijs van het diner inbegrepen.

Kijk op www.brasseriefleurie.nl/events voor meer informatie. Of loop een van de horecagelenheden binnen.

Foto's:


0