Mariska Boer speelt Wirwar

ROSMALEN – Jong podiumtalent Mariska Boer treedt buiten haar comfortzone. Letterlijk! Want haar nieuwe theatershow is zo succesvol dat ze niet meer alleen in haar vertrouwde omgeving, provincie Utrecht, speelt, maar nu ook de rest van Nederland laat genieten van haar frisse humor en poëtische diepgang. En op 6 april speelt ze voor het eerst in Brabant (Rosmalen).

Boer: “Ik vind dit één groot geweldig avontuur. Elke omgeving, elke regio, elk theater en elk publiek is weer anders. Dat is puur genieten!”

Onbedwingbare passie

Mariska Boer heeft een onbedwingbare passie voor het theater. Dat is duidelijk merkbaar in haar enthousiasme die ook in de zaal duidelijk voelbaar is. In 2014 is ze afgestudeerd aan de theateropleiding en daarna volgde ze theaterlessen bij musicalster Ryan van den Akker. Met haar unieke eigen speelstijl, een perfecte mix van humor en drama, brengt Boer werkelijk iets unieks in het theater en is ze absoluut de moeite waard om live te bewonderen.

Over haar show Wirwar

“Instappen maar! Armen omhoog, beugel omlaag. Check! De rit van uw leven begint… Bent u klaar voor abrupte afdalingen, snijdende bochten, loopings en kurkentrekkers?”
Wirwar brengt u een rit vol humor én drama. Een voorstelling met intense diepgang en dan weer hilarische loopings. Een voorstelling die raakt en ontroert. Een wirwar!

Op zaterdag 6 april om 20.30 uur is Mariska Boer te zien in Theater Perron-3 te Rosmalen. Kaarten zijn te vinden op www.perron-3.nl.

Mariska Boer. Foto Peter Putters

Foto's:


0