Natuurspeeltuin zoekt handige handjes

SINT-MICHIELSGESTEL – De grootste vrijwilligersactie van Nederland, NLdoet, wordt weer gehouden op 16 maart. Help je van 13.00 uur tot 15.00 uur mee de Natuurspeeltuin in Sint-Michielsgestel speelklaar te maken? De grootste klus die wordt aangepakt is het verstevigen van de speelbult achterin de speeltuin. Daar zijn kruiwagens zand voor nodig en handige handen om met palen een trapstructuur te maken.

Kinderen en kleinkinderen zijn welkom. Ze kunnen helpen of gewoon lekker spelen. Bijvoorbeeld met de nieuwste aanwinsten welke dankzij giften zijn aangeschaft en die de kinderen op 16 maart officieel in gebruik kunnen nemen.

Handig

Als je komt helpen, neem dan een paar goede handschoenen en schop mee. Kruiwagens zijn ook zeker welkom. Voor koffie, thee of limonade wordt uiteraard gezorgd.

De speeltuin is ontstaan op initiatief van dorpsgenoten en draait volledig op de inzet van vrijwilligers en giften. Meer informatie over de speeltuin: volg haar op facebook, kijk op www.speeltuingestel.nl of mail naar speeltuingestel@gmail.com.

Foto's:


0