Op 21 maart: Vier het leven…Vier de lente!

 

HEESWIJK-DINTHER – Op de eerste dag van de lente, 21 maart, verzorgt Berne Abdijbier de thema-avond Vier het leven…Vier de lente!

Het Proeflokaal van Berne Abdijbier bij de Abdij van Berne te Heeswijk-Dinther is normaal alleen overdag geopend, maar deze avondopenstelling wordt gevierd met een gezellig lente-terras. Voor de warmte zullen er vuurkorven branden en zijn er optredens van Irish Koffie en Evie van der Heijden.
Natuurlijk wordt er Berne Abdijbier gedronken, waarbij het Witheren Wit perfect past bij de lente en zomer. Ook start deze avond de uitleg over en het intekenen voor de Special Edition Quadrupel houtgerijpt. Rond het Proeflokaal wordt het terras weer knus versierd. Deze bijzondere avond start om 19 uur en eindigt om 23 uur op het adres Abdijstraat 51 Heeswijk-Dinther.
Wees welkom, de toegang is gratis. Doe voor de zekerheid een dikke jas aan en kom bij het Proeflokaal samen toasten op dit lentefeest. Vier het leven…Vier de winter!

Foto's:


0