Record aantal vlaaien verkocht

BERLICUM – De vlaaienactie georganiseerd door de Berlicumse volleybalvereniging Hands-Up was een groot succes. Tijdens de jaarlijkse actie hebben de leden een record aantal van 600 vlaaien verkocht. Dit aantal is in 30 jaar vlaaienactie niet gehaald.

Het succes van de actie ligt niet alleen in de jarenlange traditie en bekendheid van de actie, maar volgens de organisatie vooral aan de saamhorigheid in de club en de energie die de leden erin steken. Bijna alle leden helpen mee, van jong tot oud. 2020

Als vereniging is het geweldig om deze vlaaienactie te organiseren. Natuurlijk omdat de opbrengst belangrijk is voor de club, maar temeer door het enthousiasme van de inwoners wanneer de leden aan de deur staan met de heerlijke vlaaien. Volgend jaar kan Berlicum en Middelrode weer op Hands-Up rekenen.

Foto's:


0