Satisfaction House Live in Danscentrum Rosmalen

ROSMALEN – Op zaterdag 6 april is Danscentrum Rosmalen de locatie voor de tweede editie van Satisfaction House Live. 9 vocalisten en de Do You Remember Band laten u deze avond genieten van heerlijke dansbare muziek. Met een hoog TOP 2000 gehalte zullen er alleen maar bekende songs ten gehore gebracht worden,. Alles is mee te zingen en de vaart zal er lekker in gehouden worden.

Door Corrianne Schijvens- van Hassel

Als afsluiting van het 50 jarig jubileum van Satisfaction werd de eerste Satisfaction House Live georganiseerd bij Cafe Bottles. Helaas paste niet alle bezoekers toen in het café en is er daarom nu gekozen voor een grotere locatie. 350 kaarten zijn er beschikbaar voor de tweede House Live die in Danscentrum Rosmalen zal plaats vinden. Namens de organisatie licht Leander Pennings toe: “Tijdens het jubileumjaar mochten we gebruik maken van het pand op de hoek van de Dorpsstraat en de Raadhuisstraat. We hebben daar toen diverse activiteiten georganiseerd. Uit deze activiteiten kwamen spontane optredens tot stand en ontstonden er nieuwe groepjes. Muzikanten en vocalisten kwamen elkaar tegen en gingen samenwerken, dat smaakte naar meer. We hebben toen het 50 jarig jubileum afgesloten met een Satisfaction House Live bij Café Bottles. Dit evenement gaan we nu nog een keer neerzetten maar nu op een grotere locatie. De Do You Remember Band onder leiding van Diana Huismans begeleid 9 vocalisten die solo maar ook duetten gaan zingen. Ze zijn allemaal aan elkaar gewaagd.”

Muziekkeuze

Leander: “ We zijn in 2018 gastvrij ontvangen bij Danscentrum Rosmalen met Welcome to Satisfaction en nu zijn we er te gast met dit evenement. De 9 vocalisten komen uit de regio en hebben allemaal al regelmatig met ons samengewerkt. Jan Kroon, Flore Wittenberg, Joost van Berkel, Marieke van der Plas, Saskia van Bokhoven, Wendy Meesters, Marléne Berger, Tony Bodar en Louise van der Togt gaan u een onvergetelijke avond bezorgen. Ze deden onder andere mee aan Dancing Queen of Do You Remember. Diverse van deze vocalisten zingen in bands en staan regelmatig op het podium. Tijdens deze avond gaan ze ook samen zingen. Het repertoire voor deze avond is een mengeling van diverse muziekstijlen en gaat zigzaggend door de tijd. Het betreft allemaal tijdloze covers, een avond vol herkenning gaat het dus worden. “

Do You Remember Band

De Do You Remember Band waar Satisfaction vaak mee samenwerkt gaat de vocalisten begeleiden. De band bestaat uit Diana Huismans, Roeland Heesbeen, Tony Maes, Chris Grefkens en Dave Hanhart. De basislijst voor deze avond is opgesteld door Diana Huismans en Leander Pennings. Zij deden een voorstel naar de vocalisten en hieruit rolde de uiteindelijke speellijst voor de avond. Op verzoek van de vocalisten kunnen ze vooraf met Diana repeteren. Net voor het evenement plaats zal vinden wordt er op een zondag nog een doorloop gehouden van het hele repertoire.

De vaart erin

Leander: “Het gaat een komen en gaan worden op het podium van vocalisten die elkaar afwisselen. Steeds weer verschijnt er een ander gezicht, we houden de vaart er lekker in. De pauzes van de band worden opgeluisterd door DJ Ger Nijkamp. Hij heeft de speellijst van de avond gehad en draait daar omheen zijn platen. Met Ger hebben we tijdens dansen op Vinyl al eens samengewerkt. We hebben 3 sets voor de avond in de planning en de vocalisten introduceren elkaar, een presentator is dus niet nodig.”

Kaartverkoop

Entreekaarten zijn verkrijgbaar a € 10,00 via www.satisfactionrosmalen.nl , bij Primera in de Harry Coppensstraat en bij Danscentrum Rosmalen aan de Berlicumseweg 8 te Rosmalen. Voor leden van Satisfaction Rosmalen is de entree € 7,50. De zaal gaat open om 20.30 uur en de avond duurt tot 01.00 uur.

Foto's:


0