Sorridentelezing over Hospice Parnassia

SINT-MICHIELSGESTEL – Op vrijdagavond 22 maart komt Willemien Mommersteeg-Willekens, een van de inititiatiefnemers van een lang gekoesterde wens om in Sint- Michielsgestel een hospice te openen, vertellen over hospice Parnassia dat komende zomer haar deuren zal gaan openen. De lezing vindt plaats in Gasterij de Zwaantjes in Sint- Michielsgestel en start om 20.00 uur.

Veel mensen zetten zich al bijna 3 jaar belangeloos in voor dit initiatief, Vooral het laatste jaar is intensief geweest. De bouw van het pand aan de Theerestraat start 18 maart.
Er is hard gewerkt aan fondsenwerving, informatieavonden en werving en benadering van vrijwilligers. Een introductiecursus is gemaakt en vele vrijwilligers hebben zich inmiddels gemeld.
Willemien kan boeiend vertellen over dit onderwerp in al haar facetten . Sint- Michielsgestel gaat een hospice openen waar persoonlijke aandacht, zorg en liefde, rust en veiligheid hoog in het vaandel staat en de bewoner met zijn of haar wensen centraal staat.

Na de lezing kan er weer geborreld en nagepraat worden in café Divertimento! Kosten 3.50 euro inclusief een kopje koffie of thee. Graag aanwezig om 19.45 uur .

Foto's:


0