Spectaculaire illusieshow voor kinderen

Berlicum – Op zondagmiddag 7 april komt illusionist Winfried naar Den Durpsherd voor de kindershow ‘Illusion 4 kids’. Spectaculaire verdwijningen en verschijningen, gedachtelezen, zwevende tafels, vuur en assistentes. De master illusionist Winfried draait er zijn hand niet voor om.

Illusieshow als spectaculaire kindershow. Eindelijk een volwaardige illusieshow voor de jonge bezoekertjes! Illusion 4 kids is een adembenemende kindershow, speciaal ontwikkeld voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Zij zullen gegarandeerd de hele show op het puntje van hun stoel zitten en vol verbazing dit spektakel aanschouwen!
Deze internationale show brengt een unieke ‘high energy illusieshow’ van hoog niveau. Deze show is één van de meest spectaculaire magic shows van dit moment! Winfried werd bij het grote publiek onder andere bekend van de SBS6 tv-programma ‘de Nieuwe Uri Geller’ en het programma ‘De Schatkamer’ Telekids op RTL8. Miljoenen bezoekers

De afgelopen jaren was Winfried exclusief te zien met zijn eigen show in Attractiepark Slagharen, waar 4,5 miljoen bezoekers in aanraking kwamen met zijn magie. Master illusionist Winfried komt oorspronkelijk uit Nederland en behoort tot de toonaangevende illusionisten binnen Europa. Hij won een aantal van de meest prestigieuze onderscheidingen en awards. Zijn magie was te zien in theaters en op televisie wereldwijd. De voorstelling begint om 14.00 uur. Kaartjes zijn á 10 euro te reserveren via www.durpsherd.nl.

Foto's:


0