Urban Hockey Clinic voor jongens van 5 t/m 9 jaar

 

BERLICUM – Hockey iets voor jou? Echt wel! Wil jij zelf meemaken hoe leuk én stoer hockey is? Meld je dan aan voor de gratis Urban Hockey-clinic. Je bent welkom op zondag 31 maart van 10.00 uur tot 13.00 uur bij Hockeyclub Berlicum bij Sportpark De Brand aan de Groenstraat in genoemde plaats voor deze gave clinic onder leiding van Heren 1.

Deze ochtend is voor alle jongens van 5 t/m 9 jaar. Neem je maatje, buurjongen, klasgenootje of neef mee en maak er samen een sportieve dag van. Na afloop belooft het een gezellige boel te worden in het clubhuis met muziek, een hapje en een drankje. Voor de ouders staat de koffie klaar. Die middag speelt het Heren 1 team een wedstrijd thuis. Je bent van harte welkom langs de lijn. Alle deelnemende jongens ontvangen een stoer HCKYR. shirt. Meld je voor 20 maart aan via: urbanhockey@hcberlicum.nl Heb je nog geen stick en bitje? Geen probleem, er liggen er genoeg klaar

Foto's:


0