Vrijwilligersacademie over schulddienstverlening

SINT-MICHIELSGESTEL – De Vrijwilligersacademie verzorgt op maandag 25 maart een workshop Schulddienstverlening op twee locaties, namelijk van 15.00 uur tot 17.00 uur op het adres St. Ursula 12 in Boxtel en van 19.00 uur tot 21.00 uur op de Seminarielaan 3 in Sint-Michielsgestel.

Financiƫle problemen kunnen een grote bron van stress zijn. Op 25 maart 2019 komen Marion Klijmij en Brigitte Fagel, schulddienstverleners van de gemeente Boxtel en Sint- Michielgestel, een interactieve workshop geven over schulddienstverlening. Je krijgt niet alleen een kijkje in de wereld van schulden, maar je krijgt ook de gelegenheid om mee te praten en vragen te stellen over bijvoorbeeld het ontstaan en signaleren van schulden. Hoe maak je een budgetplan, wat is een crisissituatie en wat kan je als vrijwilliger betekenen in het traject schulddienstverlening? Deze onderwerpen zullen o.a. aan bod komen. Samen kunnen we het verschil maken!

De Vrijwilligersacademie is er voor alle vrijwilligers uit de gemeente Sint-Michielsgestel die zich willen verdiepen in de onderwerpen die zij in hun vrijwilligerswerk tegenkomen.

Aanmelden voor de middag in Boxtel: academieboxtel@contourdetwern.nl of 06 12615562
Aanmelden voor de avond in Sint-Michielsgestel: info@bintwelzijn.nl of 073-5515432

Foto's:


0