VV Irene zoekt enthousiaste jeugdspelers

GEMONDE – Het seizoen 2018-2019 is nog maar amper op de helft, maar toch zijn veel verenigingen alweer bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Zo ook VV Irene uit Gemonde.

Als kleine, maar zéér gezellige club, is het altijd een uitdaging om ieder jaar in elke leeftijdscategorie een (of soms meer) teams te vormen. Voor het komende seizoen, 2019 – 2020, ziet Irene een uitdaging bij de JO19. De club voorziet in deze leeftijdscategorie maar net voldoende spelers en zou daarom graag een aantal nieuwe spelers voor deze leeftijdscategorie verwelkomen om uiteindelijk een volwaardige JO19 te kunnen vormen.
Tevens is Irene actief bezig met het vormen van een MO15. Ook hiervoor geldt dat de club met een aantal enthousiaste meisjes al bijna een team heeft, maar om goed beslagen ten ijs te komen zou VV Irene graag nog een aantal meisjes in deze leeftijdscategorie verwelkomen.Heb je interesse ? Neem dan contact op met Marc Habraken (06 54 941 799) of met Steven Gevers (06 12 841 826).

Foto's:


0