Wijkagenten Sint-Michielsgestel ‘on tour’

SINT-MICHIELSGESTEL – Twee wijkagenten van Sint-Michielsgestel gaan met hun wijkbus op pad. Ze staan op donderdag 21 maart van 10.00 tot 11.30 uur op het Petrus Dondersplein Sint-Michielsgestel en van 12.30 tot 14.00 uur in de Dorpsstraat Gemonde. Ook op donderdag 28 maart zijn ze op pad. Dan staan ze van 10.00 tot 11.30 uur in de Cypressenlaan in Sint-Michielsgestel en van 12.30 tot 14.00 uur in de Irenestraat/Beekkant Sint-Michielsgestel

Het gaat om de wijkagenten Olof de Bekker en Anton Hellings. Olof de Bekker is de wijkagent van Sint-Michielsgestel West (Theereheide, Zegenwerp, Genenberg, Gemonde, Halder en Haanwijk). Anton Hellings is de wijkagent van Sint-Michielsgestel Oost (Centrum, Venkant, Beekkant, Beekvliet en Vogelenzang).

Onder het genot van een kop koffie of thee kunt u op de vermelde dagen en locaties de wijkagenten uit uw omgeving spreken. Het is altijd fijn om even kennis te maken maar u kunt daarbij ook ervaringen uitwisselen over uw buurt.
De politie biedt een luisterend oor en is benieuwd naar wat er leeft in uw buurt. Normaal belt u de politie als er echt iets aan de hand is. Nu loopt u gewoon even binnen bij de wijkbus voor het goede gesprek.
De wijkagenten gaan de komende tijd vaker ‘on tour’. Andere wijken en buurtschappen komen ook aan de beurt.

Foto's:


0