Workshop Keyboard/Synthesizer door docenten van Médèz

 

BERLICUM – Op zaterdag 23 maart kun je van 16.00 uur tot 18.00 uur in Den Durpsherd in Berlicum deelnemen aan Keys in Action, een workshop over keyboards en synthesizers.

Drie docenten van muziekschool Médèz vertellen je alles over deze instrumenten, en natuurlijk mag je als deelnemer zelf ook spelen!
De middag begint om 16.00 uur met een inleidend verhaal door Wim Cooijmans over de geschiedenis van elektronische muziekinstrumenten. Vervolgens vertelt Wido de Bonth over de mogelijkheden van keyboards/synthesizers, zoals opnametechniek en geluidsregistraties.
Daarna worden onder leiding van Jos van Erp een tweetal songs ingestudeerd, te weten Havana en Clocks. Hierbij zal blijken dat je op een keyboard alle instrumenten kunt spelen, dus ook bijvoorbeeld drums en gitaar. Een uitgelezen kans dus voor musici en niet-musici van alle leeftijden om kennis te maken met de mogelijkheden van een toetseninstrument!

Concert

Het evenement wordt rond 18.00 uur afgesloten met een heus concert op het podium in de grote zaal van Den Durpsherd, waarin de behandelde stukken worden gespeeld. Publiek is hierbij uiteraard van harte welkom!
Om deel te nemen aan de workshop is geen specifieke muzikale voorkennis nodig. Iedereen kan meedoen! Bovendien is deelname geheel gratis! Wel graag vooraf inschrijven via: http://www.medez.nl/inschrijven/workshop-keyboard/ zodat de muziekschool kan zorgen voor voldoende instrumenten.

Foto's:


0