‘Ambiente Español’ met Harmonieorkest Sint Michaël

SINT-MICHIELSGESTEL – De zomer komt eraan, vakanties worden geboekt en om alvast in die sfeer te komen verzorgt Harmonieorkest Sint-Michaël op zaterdagavond 18 mei om 20.00 uur in De Huif in Sint-Michielsgestel een Spaans concert, getiteld Ambiente Español. Wie kijkt er niet naar uit, een avondje uit op een zwoele avond onder de Spaanse zon. Het weer wordt niet gegarandeerd, maar de sfeer wel!

Onder leiding van Henk Mertens zullen prachtige Spaanse muziekstukken ten gehore worden gebracht. Het harmonieorkest speelt o.a. España van Chabrier, El Toricode la cuerda van Serrano Allarcon en een medley van de Gipsy Kings. Om het publiek, naast die heerlijke Spaanse klanken, nog meer de Spaanse sfeer te laten ervaren, zijn kosten nog moeite gespaard. Het harmonieorkest zal zich tijdens het concert laten ondersteunen door dansschool La Tuniña en Anne & Jeannau van El Orfanato Dance Compagnie. Zij dansen hun mooiste dansen en proberen u in gedachten mee te voeren naar Spaanse stranden en rustieke dorpspleintjes.
Om het plaatje helemaal compleet te maken zal het publiek in de voorstelling getrakteerd worden op een glaasje sangria en enkele tapasgerechtjes. Kortom een unieke gelegenheid om alvast in vakantiestemming te komen, alle zintuigen te laten verwennen en u alvast een beetje in te stellen op het zonnige zuiden! Daarom zit u deze avond niet in rijtjes naast elkaar, maar proberen we met tafeltjes een prettiger sfeer te creëren die beter past bij het serveren van een drankje en een hapje.

Wat kunt u verwachten?

Een heerlijk avondje uit vol muziek, dans en typisch Spaanse hapjes en ook nog dichtbij huis! En dat alles tegen een alleszins betaalbare prijs per persoon. Er zijn 200 kaarten beschikbaar en als u snel bent, hoeven de muzikanten u niet teleur te stellen. Dus op naar Ambiente Español en gun uzelf deze ontspannende avond! Entreekaarten kosten € 10,– per stuk en zijn verkrijgbaar in ontmoetingscentrum de Huif Hortensiastraat 2 en bij JENS mannenzaken Nieuwstraat 10, beiden te Sint-Michielsgestel.

Foto's:


S