Beachvolleybaltoernooi Rosmalen

ROSMALEN – Elk jaar organiseert Volleybalvereniging Spirit een gezellig tweedaags beachvolleybaltoernooi op het Gildeplein in Rosmalen. Dit jaar wordt het toernooi al weer voor de 17e keer gehouden en wel op 29 en 30 juni.

Het Gildeplein wordt tijdens het toernooi voorzien van een flinke laag zand, waarop 12 beachvolleybalvelden worden opgezet. Naast de velden komt een groot terras waar zowel publiek als deelnemers kunnen genieten van een drankje. Op zaterdagavond wordt er ook een barbecue georganiseerd op het plein, waar deelnemers zich voor aan kunnen melden. Als niet deelnemer ben je ook van harte welkom om nog lekker even te blijven hangen.

Deelnemen aan het toernooi is voor iedereen mogelijk. Als deelnemer kan je er voor kiezen om het hele weekend of één dag mee te volleyen. Het is mogelijk om zowel als team of individu in te schrijven. Ook de jeugdige volleyballers kunnen meedoen op zondag. Inschrijven verloopt via www.spiritvolleybal.nl/beachtoernooi.

Foto's:


0