Inschrijving Kindervakantieweek 2019

ROSMALEN – Van maandag 12 augustus tot en met vrijdag 16 augustus 2019 vindt de 45e editie van SJV’s KinderVakantieWeek plaats. Een week vol spel, bouwen, sport en nog veel meer activiteiten voor alle basisschoolkinderen die in Rosmalen wonen. De organisatie is alweer een tijdje druk met de voorbereidingen en ze weten nu al zeker dat het weer een geweldige week wordt!

Van vrijdag 12 april (vanaf 19.00 uur) t/m vrijdag 19 april (tot 12.00 uur) kan iedereen zich via de site www.sjvrosmalen.nl aanmelden. Dit geldt voor zowel kinderen als de hulpouders/ -grootouders/-tantes/-ooms/etc. De kosten zijn € 23,50 per kind. Voor het eerst dit jaar zijn inschrijving én betaling digitaal. Na het invullen van de gegevens van je kind(eren) en het aangeven welke hulp je biedt, word je naar een betaalomgeving geleid.
Kort voor de inschrijftermijn wordt er een vraag- en antwoordlijst gepubliceerd. Lees deze zorgvuldig door voordat je aan de slag gaat en lees tijdens het inschrijven goed wat je moet invullen in de velden. Kies voor de schoolgroep (+ evt. extensie) waar je kind op het moment van inschrijving in zit zodat deze informatie gebruikt kan worden voor de groepsindeling. Zitten je kinderen op een school zonder de traditionele groepsindeling? Kijk goed welke groep dan vergelijkbaar is en overleg met ouders van klasgenoten om de gegevens op elkaar af te stemmen. De organisatie rekent erop dat je er bent op de dagen die je als hulpdag opgeeft. Noteer de dagen dan ook alvast in je agenda!

Informatieavond

Donderdagavond 11 april a.s. start om 20.00 uur de informatieavond over de KinderVakantieWeek in ons pand aan de Mimosastraat 1. Tijdens deze avond wordt er onder meer verteld hoe de KinderVakantieWeek georganiseerd is, de hoofdlijnen van het programma, de verwachtingen die ze van (hulp)ouders hebben en hetgeen kinderen en ouders van de SJV mogen verwachten.