Medailles en diploma’s synchroonzwemsters

ROSMALEN – De synchroonzwemsters van De Treffers namen op zaterdag 13 april deel aan de uitvoeringenwedstrijd van de Regiokampioenschappen Zuid in het Geusseltbad in Maastricht. Op muziek werd in vier leeftijdscategorieën een solo, duet of groep gezwommen.

Op Age 1 niveau (tot 12 jaar) behaalde het duet van Iris Menezes Droog en Tessa van den Eventuin op muziek uit de film ‘Puss in Boots’ knap een bronzen medaille.
Mary-Ann van Grinsven was, net als bij de techniekwedstrijd in maart, een klasse apart. De jong-Oranje-zwemster zwom in de categorie Age 2 (tot 15 jaar) naar het goud met haar solo op het nummer ‘River flows in you’.
Kim Deiman mocht in de categorie senioren twee keer naar de hoogste trede van het podium. Zowel haar solo op muziek uit de film ‘Schindlers List’ als haar duet met Nienke Vissers op muziek uit de film ‘The Joker’ leverde een gouden medaille op.
Diploma’s
Op zondag 14 april mochten negen van de jongste zwemsters van De Treffers op voor hun diploma in het thuiszwembad in Rosmalen. Alle meisjes zijn geslaagd.
Manouk de Wijs, Nenna Dijkstra, Sofia Tholhuijsen en Sandra van Koningsbrugge behaalden het diploma basishouding. Het diploma zeilboot werd behaald door Charlotte Benninga en Yentl Belzer. Ingrid van Koningsbrugge, Elise Schuurmans en Sarah Willems behaalden het diploma balletbeen.
Op de agenda staan voor dit zwemseizoen nog enkele wedstrijden, waaronder de Synchrobeat (het NK voor Age 1 en 2) op 15 en 16 juni in Amsterdam.

Foto's:


0